Wola Łaska
Re: Wola Łaska
Ciekawe czy ktoś z rady miasta się wypowie tutaj publicznie czy dopiero za 4 lata przy następnych wyborach?
A Michale, jeszcze jedno, łatwo innym doradzać jak ma się wybudowaną nową drogę
z budżetu powiatowo gminnego . Czy dokładałeś do niej z własnej kieszeni?
z budżetu powiatowo gminnego . Czy dokładałeś do niej z własnej kieszeni?
Domyśliłem się że chodzi Ci o ulice Batorego, to akurat nie najlepszy przykład wydatków gminno-powiatowych bo dofinansował ją łaskowianom rząd z narodowego programu.
Poza tym na przylesiu i batorego mieszka jakieś 5-6tys ludzi (strzelam - nie wiem), sama droga czekała chyba z 20 lat na remont.
A ile mieszka przy żytniej? 100?
Miasto jest biedne, żeby mnie przekonać abym protestował z Wami musicie mi dać konkretne argumenty gdzie gmina zrobiła drogi które są mniej potrzebne (kilka przykładów):
-ulica taka i taka, koszt taki a taki, mieszkańców tylu i tylu, jak wyglądała wcześniej, droga zrobiona w 2009.
-ulica taka i taka, koszt taki a taki, mieszkańców tylu i tylu, jak wyglądała wcześniej, droga zrobiona w 2007.
Poza tym na przylesiu i batorego mieszka jakieś 5-6tys ludzi (strzelam - nie wiem), sama droga czekała chyba z 20 lat na remont.
A ile mieszka przy żytniej? 100?
Miasto jest biedne, żeby mnie przekonać abym protestował z Wami musicie mi dać konkretne argumenty gdzie gmina zrobiła drogi które są mniej potrzebne (kilka przykładów):
-ulica taka i taka, koszt taki a taki, mieszkańców tylu i tylu, jak wyglądała wcześniej, droga zrobiona w 2009.
-ulica taka i taka, koszt taki a taki, mieszkańców tylu i tylu, jak wyglądała wcześniej, droga zrobiona w 2007.
Właśnie to jest dobry przykład. Ul Batorego jest ul. Powiatową, a kasę dołożyło miasto. Chociaż kasa mogła być wykożystana ....... na ul. Żytnią, Wolę Łaską lub np. Szkołę w Łopatkach nikt z nas nie wymagał abyś ty i mieszkańcy przylesia wykładali kasę z własnej kieszeni. Wręcz przeciwnie, każdy kibicował, bo wreszcie zaczyna się poprawiać w mieście. Jestem zszokowany Twoją egoistyczną postawą i brakiem ogólnego spojżenia na to co się dzieje. ChwaliszBuczekk za jedność mieszkańców, a jednocześnie starasz się wbić klin pomiędzy nas.
Uświadomię Cię że Buczek ma super mieszkańców którzy się popierają, ale przede wszyskim mają wspaniałego gospodarza. Tam każda inwestycja jest dofinansowana z różnych środków unijnych, a u nas ?
Uświadomię Cię jeszcze że z drogi o której piszę kożysta kilka tyś mieszkańców Łasku lubiących spacery i wycieczki rowerowe, a wiedział byś o tym gdybyś nie ograniczał się tylko do kilku osiedlowych uliczek.
Powinniśmy się jednoczyć żeby pobudzić władze do działania bo to że miasto jest biedne to ich wina.
O czym świadczą wypowiedzi w stylu: tutaj nie da się zaprosić inwestorów bo boją się ataków na obiekty wojskowe.
Uświadomię Cię że Buczek ma super mieszkańców którzy się popierają, ale przede wszyskim mają wspaniałego gospodarza. Tam każda inwestycja jest dofinansowana z różnych środków unijnych, a u nas ?
Uświadomię Cię jeszcze że z drogi o której piszę kożysta kilka tyś mieszkańców Łasku lubiących spacery i wycieczki rowerowe, a wiedział byś o tym gdybyś nie ograniczał się tylko do kilku osiedlowych uliczek.
Powinniśmy się jednoczyć żeby pobudzić władze do działania bo to że miasto jest biedne to ich wina.
O czym świadczą wypowiedzi w stylu: tutaj nie da się zaprosić inwestorów bo boją się ataków na obiekty wojskowe.
MAMY 2015 WRZESIEŃ
1WRZEŚNIA MIAŁA SIE ROZPOCZĄĆ BUDOWA DROGI NA WOLI ŁASKIEJ
I CO???
PRZYJEDZIE I ZOBACZCIE JAK ROBOTA WRE!!!
POZDRAWIAM
1WRZEŚNIA MIAŁA SIE ROZPOCZĄĆ BUDOWA DROGI NA WOLI ŁASKIEJ
I CO???
PRZYJEDZIE I ZOBACZCIE JAK ROBOTA WRE!!!
POZDRAWIAM
UWAGA BUDUJA DROGE NA WOLI ŁASKIEJ!!!
Moi drodzy kazdy z was ma racje po trosze. Nakrecacie sie jednak niepotrzebnie. Lask to dziura i tak bedzie dopoki mlodzi ludzie z wiedza, umiejetnosciami i odpowiednim nastawieniem nie wyeliminuja siedzacych za biurkami konfornistow odpowiadajacych za ta nedze
The article you have shared here very good. This is really interesting information for me. Thanks for sharing!