Skup makulatury
Skup makulatury
Witam. Ostatnio do rąk wpadła mi ulotka informująca, że na Targowisku Miejskim w Łasku codziennie do 7 do 16 odbywa się skup makulatury oraz innych materiałów. Czy ktoś korzystał już z tego? Ponieważ interesuje mnie to w którym dokładnie miejscu to jest no i oczywiście po jakich cenach. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Re: Skup makulatury
szkoda, ze za pozno sie otym dowiedzialam, bo zalega mi w domu sporo makulatury...
-
Bardzo fajnie, że ktoś w końcu pomyślał o tym by otworzyć tego typu skup. Korzystałam z tego i bardzo pochwalam. Nie dosyć że dzięki temu chronimy środowisko to jeszcze możemy trochę zarobić!!! Nośmy makulaturę, by nadal ten skup funkcjonował !! POCHWALAM !
-
https://www.facebook.com/skupmakulaturylask Tu macie więcej informacji
Ja nie czekam na żadne zbiórki, zamawiamy z sąsiadami raz na jakiś czas po prostu usługi u jednej z firm i jesteśmy zadowoleni, przyjeżdżają na czas, zabierają i wszyscy są zadowoleni polecam każdemu skup makulatury
Pani przesympatyczna tam pracuje (wisi mi kawę), właściciel również kontaktowy. Nawet za byle grosz warto zawieźć zamiast na ulicę wywalić :)
Ja makulatury na ulicę nie wywalam, na targowisko nie chodzę tylko sprzedaję ją przez internet. W dzisiejszych czasach zarówno wszytko można przez internet kupić ale też sprzedać. https://skupujemyksiazki.pl/ - skup książek/makulatury z siedzibą w Warszawie, ale skupujący makulaturę w całym kraju. Wystarczy się skontaktować podać ile kg makulatury chcemy się pozbyć, umawiamy się na dany dzień, kurier przyjeżdża, zabiera makulaturę, płaci i po sprawie. Nie trzeba targać kg na targowisko, makulaturę oddajemy do recyklingu i jeszcze parę groszy wpada do kieszeni. Ceny za makulaturę nie są za wysokie bo za 1 kg makulatury jest jakieś 70gr, no ale jeżeli masz jej spora ilość to zawsze coś wpadnie do kieszeni.
Ostatnio zmieniony 08:27, 16.06.2020 przez Monika89, łącznie zmieniany 1 raz.
Powinno się otworzyć więcej takich skupów.
-