Witam
chciałabym  wypowiedzieć się  na temat sygnalizacji świetlnej  w łasku  przy alejach  chodzi mi o skrzyżowanie   w stronę marketu Kaufland  mam na myśli ,że  ostatnio  jakiś baran je dziwnie ustawia  bo jadąc prosto  czeka się dość długo najpierw zapala się  światło w stronę łasku, potem w stronę Sieradza potem zapala się czerwone i  jadą  potem auta od strony Sieradza, a potem  zapalają się wszystkie światła w stronę Kaufland, Sieradza i Pabianic, jeszcze  mam ale co do świateł  jak się wyjeżdża z Kaufland zapala się zielone  i przejadą dwa auta  i zapala się czerwone i się czeka ponad 10 minut.

światła na skrzyzowaniu do kauflanda
- 
				mloda19896999

światła na skrzyzowaniu do kauflanda
					Ostatnio zmieniony 14:38, 16.12.2012 przez mloda19896999, łącznie zmieniany 1 raz.

Re: światła na skrzyzowaniu do kauflanda
Możliwe że chodzi jej o światła z pasków do Kauflanda, bo jest taka dosyć irytująca sytuacja, że światła na Kaufland z pasków bardzo szybko zmieniają się na czerwone, mimo iż na Sieradz i Łódź nadal pali się zielone.

- 
				mloda19896999

właśnie rafik to miałam na myśli trochę poprawiłam post.

Dzisiaj rano o 7 światła były wyłączone przejazd był tak płynny jak po maśle.A kto jechał o 11 sam się przekonał, że bez tej elektryki też można ułatwić sobie życie ,,,,,,,,,,,,,.

- 
				madzia200289

Jak dla mnie światła dla wyjeżdżających z Kauflandu to kpina...Przejeżdżają na nich 4 auta i ci, którzy nie zdążą czekają na kolejne zielone 5 minut....Niby to mało, ale jak się siedzi w samochodzie to idzie jajo znieść;/