Stomatolog w okolicy
Stomatolog w okolicy
Możecie polecić jakiegoś stomatologa w Łasku lub okolicy?
-
Re: Stomatolog w okolicy
w sedziejowicach przyjmuje w przychodzni na przeciwko sklepu. dobrze bardzo robi i nie bierze za zeba 100 złoty.. ja płace 30 .. i to jest utwardzana laserowo... bardzo polecam.
-
ta ta dr zawlik to moja byla sasiadka...
Polecam dr Agnieszkę Sztychny , przyjmuje w kolumnie na Sosnowej.
tez do niej chodzę ale opinie są różne ja nie narzekamrodzic pisze:Polecam dr Agnieszkę Sztychny , przyjmuje w kolumnie na Sosnowej.
Wiem ze przyjmuje teraz tez jej syn
Witam
Potrzebuję namiary na dentystkę o nazwisku FORTUNA ( tzn jest to prawdopodobnie jeden z członów nazwiska) Jak dobrze pamiętam była kiedyś ordynatorem w Łaskim szpitalu oraz prowadziła prywatny gabinet w bramie pod (OPIUM) na pierwszym piętrze. Za adres nowego gabinetu lub numer będę wdzięczny
Pozdrawiam
Potrzebuję namiary na dentystkę o nazwisku FORTUNA ( tzn jest to prawdopodobnie jeden z członów nazwiska) Jak dobrze pamiętam była kiedyś ordynatorem w Łaskim szpitalu oraz prowadziła prywatny gabinet w bramie pod (OPIUM) na pierwszym piętrze. Za adres nowego gabinetu lub numer będę wdzięczny
Pozdrawiam
Polecam stomatologa na Narutowicza 1. Maciej Zajac, chociaz nie kazdemu moze odpowiadac jego styl pracy to facet jest mistrzem
-
No faktycznie jego styl pracy pozostawia wiele do myślenia. Raz kiedyś u niego byłam i muszę przyznać,ze wszystko było ok. Teraz obecnie chodzę do Pana na alejach;)
Polecam stomatologa na Warszawskiej 79 . Dzięki niemu przestełem się bać dentysty .
rodzic pisze:Polecam dr Agnieszkę Sztychny , przyjmuje w kolumnie na Sosnowej.
rowniez chodze do tej pani i poki co jestem zadowolona